Βίντεο Διαφήμιση στο YouTube 

To διαφημιστικό σας βίντεο αποκτάει αξία με τη προβολή στο YouTube. Πληρώστε μόνο για τα άτομα που πραγματικά θα δουν το διαφημιστικό σποτ στο YouTube

Το YouTube, ο μεγαλύτερος ιστότοπος online βίντεο στον κόσμο, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά την Google, με περισσότερες από 60 ώρες μεταμορφωμένου υλικού κάθε λεπτό και 4 δις ροές βίντεο ανά ημέρα.

To YouTube, αποτελεί το πιο δημοφιλή, αποδοτικό και σύγχρονο μέσο διάθεσης του διαφημιστικού σας βίντεο. Πάνω από 75% των ιδιοκτητών Smartphones, βλέπουν βίντεο online.

Για την έμπειρη ομάδα του Pi Square, η παραγωγή βίντεο δεν τελειώνει με τη δημιουργία ενός πολύ όμορφου σποτ. Οι σύμβουλοι του Pi Square σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους άνθρωπους μας στην παραγωγή διαφημιστικών σποτ για YouTube, θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί και να πιάσει τους επιχειρηματικούς στόχους της.

Το TrueView επιτρέπει στον θεατή να κάνει κλικ στις διαφημίσεις που θέλει να παρακολουθήσει ή να παραβλέψει διαφημίσεις που δεν θέλει να παρακολουθήσει στο YouTube.

Αυτό δίνει στον θεατή τη δυνατότητα επιλογής και στους διαφημιστές τον έλεγχο, έτσι μπορείτε να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας στο Διαδίκτυο, αλλά πληρώνετε μόνο για τις διαφημίσεις που παρακολουθούνται.

Η διαφήμιση με βίντεο στο YouTube, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε το Brand Awareness (+170%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google), τη πρόθεση του καταναλωτικού κοινού για αγορά (+270%) καθώς και τη προτίμηση του Brand σας έναντι ανταγωνιστικών (+500%).

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με επίσημα στοιχεία της Google, το 46% των χρηστών προβαίνουν σε κάποια ενέργεια μετά τη παρακολούθηση κάποιου βίντεο, ενώ το 64% των καταναλωτών αγοράζουν ένα προϊόν αφού δουν ένα βίντεο.

Η διαφημίση με βίντεο στο YouTube, μέρος της Video Marketing καμπάνιας της επιχείρησής σας, είναι το αποδοτικότερο μέσο προβολής. Οι χρήστες που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το βίντεο σας είναι και οι περισσότερο αφοσιωμένοι. Μείνετε σίγουροι ότι το βίντεο σας θα φτάσει μόνο στο κοινό που θέλετε να απευθυνθείτε.

Αναλαμβάνουμε τη παραγωγή και δημιουργία της διαφημιστικής βίντεο καμπάνιας

Με το Pi Square, τα έχετε όλα σε ένα. Οι έμπειροι σύμβουλοι marketing μετατρέπουν τα πολύπλοκα μηνύματα της αγοράς σε ιδέα, ενώ το εξειδικευμένο συνεργείο δημιουργεί ένα μοναδικό διαφημιστικό σποτ.

Πληρώστε μόνο για τα άτομα που θα δουν το βίντεο σας

Η ανάπτυξη του TrueView από την Google, υπόσχεται ακριβώς αυτό. Το βίντεο σας θα φτάσει στο κοινό που επιθυμείτε. Οι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες, εγκαταλείπουν ένα βίντεο χωρίς καμία χρέωση για εσάς.

Ένα εκπληκτικό μέσο Remarketing. 

Η βίντεο διαφήμιση στο YouTube αποτελεί ένα μοναδικό μέσο επαναπροσέγγισης πελατών. Με το βίντεο έχετε πετύχει αρχικά να σας θυμούνται. Πάνω απο 80% των χρηστών θυμούνται που είδαν ένα βίντεο. Με το TrueView, έχετε την ευκαιρία να προσεγγίζετε ξανά και ξανά αυτούς τους πελάτες.

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καμπάνιας. 

Το budget της βίντεο διαφήμισης στο YouTube, είναι απολύτως ελεγχομένη απο εσάς και σε όλα τα στάδια. Άμεση προσαρμογή του budget, απολύτως μετρήσιμο αποτέλεσμα και χρήση εργαλείων reporting για feedback που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήστε και να πλανάρετε την επόμενη διαφημιστική σας καμπάνια.

Μίληστε μας για το Project σας

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Our case studies

See all projects