Βίντεο Διαφήμιση στο Facebook

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, γίνεται ο καλύτερος πωλητής σας!

To Facebook έχει την μεγαλύτερη βάση χρηστών στον κόσμο. Περισσότεροι από 1,5 δις χρήστες παγκοσμίως μοιράζονται φωτογραφίες συζητούν και ανταλλάσσουν περιεχόμενο στην ψηφιακή πλατφόρμα του Facebook.
Περισσότεροι από 4,5 εκ χρήστες στην Ελλάδα, πάνω από το 90% του κοινού που έχει ψηφιακή παρουσία στην Ελλάδα.

Το Facebook, αποτελεί τo μεγαλύτερο ψηφιακό δίκτυο προσέγγισης ενεργών και εν δυνάμει πελατών, ενώ έχει πλήρως διαδραστικό αποτέλεσμα στο κοινό που στοχεύει η κάθε επιχείρηση. Μπορεί να συνεισφέρει στην ραγδαία αύξηση του Brand Awareness αλλά και στην άμεση επίδραση στην αύξηση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης.

Για την έμπειρη ομάδα του Pi Square, η παραγωγή βίντεο δεν τελειώνει με τη δημιουργία ενός πολύ όμορφου σποτ. Οι σύμβουλοι του Pi Square σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους άνθρωπους μας στην παραγωγή διαφημιστικών σποτ για Facebook, θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί και να πιάσει τους επιχειρηματικούς στόχους της.

H διαφήμιση με βίντεο στο Facebook, είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Facebook, το 41% των χρηστών που κάνουν Like σε μία εταιρική σελίδα, ψάχνουν περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες, ενώ οι επιχειρήσεις με έντονη παρουσία στο Facebook, παρουσιάζουν σχεδόν 4 φορές περισσότερο αφοσίωση από τους πελάτες τους.

Το Facebook επενδύει διαρκώς στην ανάπτυξη Rich Media όπως το βίντεο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2015, οι προβολές βίντεο στο Facebook, αναπτύχθηκαν κατά 758%! Το Facebook λατρεύει τα βίντεο, κάνοντας video posts εξαιρετικά δημοφιλή.

Αναλαμβάνουμε τη παραγωγή και δημιουργία της διαφημιστικής βίντεο καμπάνιας

Με το Pi Square, τα έχετε όλα σε ένα. Οι έμπειροι σύμβουλοι marketing μετατρέπουν τα πολύπλοκα μηνύματα της αγοράς σε ιδέα, ενώ το εξειδικευμένο συνεργείο δημιουργεί ένα μοναδικό διαφημιστικό σποτ.

Pay per click

Χρεώνεστε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμιση σας (pay per click), ενώ για όσες φορές μέχρι εκείνη την στιγμή έχει προβληθεί η διαφήμιση σας δεν πληρώνετε τίποτα.

Βρίσκουμε τους υποψήφιους πελάτες σας με μεγάλη ακρίβεια

Μπορούμε να βρούμε τον υποψήφιο πελάτη σας με κριτήριο τα ενδιαφέροντά του, τα hobbies του, την οικογενειακή του κατάσταση, τις αγοραστικές του συνήθειες, μεταφέροντας του ένα προσωποποιημένο μήνυμα και αυξάνοντας τις πιθανότητες να αγοράσει ή να επικοινωνήσει με την επιχείρηση σας. Το 50% των χρηστών του Facebook, το επισκέπτονται κάθε μέρα, ενώ οι διαφημίσεις μένουν ανεπηρέαστες από τεχνολογίες όπως το ad block.

Remarketing

Με την προσθήκη ειδικού κώδικα στην ιστοσελίδα σας όποιος την επισκέπτεται βλέπει την διαφήμιση σας στο Facebook διπλασιάζοντας τις πιθανότητες να αγοράσει η να επικοινωνήσει με την επιχείρηση σας.

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο της καμπάνιας

Το budget της βίντεο διαφήμισης στο Facebook, είναι απολύτως ελεγχομένη απο εσάς και σε όλα τα στάδια. Άμεση προσαρμογή του budget, απολύτως μετρήσιμο αποτέλεσμα και χρήση εργαλείων reporting για feedback που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήστε και να πλανάρετε την επόμενη διαφημιστική σας καμπάνια.

Μιλήστε μας για το Project σας

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Our case studies

See all projects