Εταιρικό Βίντεο

Το εταιρικό βίντεο είναι μέρος της Video Marketing εκστρατείας της επιχείρησης σας. Μεταφέρει το κατάλληλο μήνυμα στο κοινό, δίνει κίνηση, ήχο και συναίσθημα στην εταιρική σας ταυτότητα

Πιστεύουμε ότι οι επιτυχημένες επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται από δημιουργικό όραμα αλλά και ξεκάθαρους επιχειρηματικούς στόχους

Το Pi Square με την εξειδικευμένη ομάδα του, στη παραγωγή εταιρικού βίντεο, θα σας βοηθήσουν να θέσετε τους στόχους του project και να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό στυλ, το οποίο θα είναι ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που θέλετε να απευθυνθείτε.

Όσο πολύπλοκο και τεχνικά δύσκολο να σας φαίνεται ένα θέμα, πάντα υπάρχει μία πρωτότυπη ιδέα, η οποία μπορεί να το φέρει σε ζωή και να το κάνει να ξεχωρίσει.

Μαζί θα εξετάσουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σας, θα βρούμε τους τομείς / δραστηριότητες που πρέπει να επικεντρωθούμε και θα στήσουμε το σενάριο το οποίο θα εξυπηρετεί το σκοπό αυτό.

Δίνουμε κίνηση και ήχο στο προϊόν - υπηρεσία σας.

Η ομάδα της Pi Square χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως, High End DSLR μηχανές για κινηματογραφική αίσθηση, drone και λοιπό εξειδικευμένο εξοπλισμό, επαγγελματικές λύσεις ήχου και φωτισμού.

Η παραγωγή εταιρικού βίντεο μπορεί να είναι βασισμένη σε συνεντεύξεις, σενάρια βασισμένα στην ιστορία κάποιου παρουσιαστή, γεγονότα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο (εκδηλώσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις κ.α.).

Η δημιουργική ομάδα και οι έμπειροι σύμβουλοι Marketing του Pi Square, εξειδικεύονται στον σχεδιασμό και παραγωγή: δημιουργία εταιρικών βίντεο (Corporate Video), δημιουργία διαφημιστικών σποτ (Promotional Video), δημιουργία εταιρικής παρουσίασης, εναέρια κινηματογράφηση με Drone, δημιουργία Timelapses, δημιουργία 360 βίντεο.

Δίνουμε κίνηση, ήχο και συναίσθημα στην εταιρική σας ταυτότητα

Το 90% των χρηστών στην Ελλάδα, παρακολουθεί κάποιο βίντεο online. Το βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής και επικοινωνίας με το κοινό σας. Μεταφέρετε το μήνυμα σας, δώστε στον προϊόν - υπηρεσία σας το κύρος, την αξιοπιστία και το brand awareness που επιθυμείτε.

Η επισκεψιμότητα του Website σας, δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο

Το εταιρικό βίντεο πολλαπλασιάζει την επισκεψιμότητα στο Website σας, αφού λατρεύεται από τις μηχανές αναζητήσεις και τις landing pages. Αυξήστε τις πιθανότητες να εμφανίζεστε πολύ ψηλά στις αναζητήσεις της Google.

Δημιουργήστε traffic παντού

Το εταιρικό βίντεο, λατρεύεται από τα Social Media, όπως το Facebook, το Twitter. Οι χρήστες των Social Media, μπορούν εύκολα να κάνουν Share το μήνυμα σας παντού.

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας

Το βίντεο χρησιμοποιεί οπτικοακουστικά μέσα, τα οποία είναι και τα πλέον αγαπητά και ξεκούραστα στο κοινό. Εκμεταλλευτείτε την αύξηση των Conversions στο Website σας και αυξήστε τις πωλήσεις άμεσα.

Μηλίστε μας για το Project σας

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Our case studies

See all projects