Διαφημιστικό Σποτ

Ένα πετυχημένο διαφημιστικό βίντεο, βασίζεται σε ένα ισχυρό δημιουργικό όραμα, το οποιό μετατρέπεται σε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ενεργούς και εν δυνάμει πελάτες σας

Το Video είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο ώστε να διαφοροποιηθείτε από τους ανταγωνιστές σας. H βίντεο διαφημιστική καμπάνια (Video Marketing) της επιχείρησής σας, πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την γενικότερη εκστρατεία Marketing της επιχείρησής σας.

Το Pi Square και οι εξειδικευμένοι άνθρωποι του στην παραγωγή διαφημιστικών σποτ (promo videos) αλλά και των Digital Marketing Campaigns, θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί και να πιάσει τους επιχειρηματικούς στόχους της.

Η έμπειρη ομάδα μας, λαμβάνει τα πολύπλοκα μηνύματα marketing και τα μετατρέπει σε βίντεο με καθαρό μήνυμα και επίδραση στους εν δυνάμει πελάτες σας.
Δίνουμε κίνηση και ήχο στο προϊόν - υπηρεσία σας.

Η ομάδα της Pi Square χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως, High End DSLR για κινηματογραφική αίσθηση, drone και λοιπό εξειδικευμένο εξοπλισμό, επαγγελματικές λύσεις ήχου, επαγγελματικές λύσεις φωτισμού

Όποιο και να είναι το προϊόν ή υπηρεσία σας, όποιοι και να είναι οι στόχοι σας (brand awareness, leads, εγγραφή σε newsletters, traffic στα social media, πρόκληση σε ενέργειες - call to actions), οι έμπειροι σύμβουλοι της Pi Square, θα είναι μαζί σας στη δημιουργία, εκτέλεση και παρακολούθηση της Video Marketing εκστρατείας.

Η δημιουργική ομάδα και οι έμπειροι σύμβουλοι Marketing του Pi Square, εξειδικεύονται στον σχεδιασμό και παραγωγή: δημιουργία εταιρικών βίντεο (Corporate Video), δημιουργία διαφημιστικών σποτ (Promotional Video), δημιουργία εταιρικής παρουσίασης, εναέρια κινηματογράφηση με Drone, δημιουργία Timelapses, δημιουργία 360 βίντεο.

Πετυχημένες Marketing Καμπάνιες

Τα επιτυχημένα video θέλουν και πετυχημένες marketing καμπάνιες. Από την ανάλυση και τοποθέτηση επιχειρηματικών στόχων, μέχρι τη δημιουργία του βίντεο και μέτρηση των αποτελεσμάτων βασισμένο σε KPIs. H έμπειρη ομάδα του Pi Square, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στις επιχειρήσεις

Πρωτότυπες ιδέες

Μας αρέσουν οι ωραίες ιδέες και συνεχώς ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους ώστε να πούμε μια ιστορία γύρω από ένα brand / προϊόν / υπηρεσία.

Δημιουργία συνεργειών

 Δίνουμε κίνηση και ήχο στις ωραίες ιδέες, με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού. Η δημιουργική ομάδα του Pi Square, θα είναι δίπλα σας σε όλα τα στάδια από τον αρχικό σχεδιασμό της ιδέας μέχρι και την παραγωγή και διανομή του βίντεο.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Παρέχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα του βίντεο και της διαφημιστικής καμπάνιας, ώστε να σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις. Οι έμπειροι σύμβουλοι του Pi Square, θα σας συμβουλεύουν και θα σας παρέχουν όλα τα εργαλεία marketing, ώστε να αξιολογήσετε και να πλανάρετε μια διαφημιστική καμπάνια.

Μηλίστε μας για το Project σας

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Our case studies

See all projects