Φωτογράφιση 360 και Εικονική Περιήγηση 360


Όταν η ξενάγηση των πελατών στους χώρους της επιχείρησής σας, συνοδεύεται από την μέγιστη ευχαρίστηση. Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας και χαρίστε τους, μια μοναδική και σύγχρονη εμπειρία!

Η ξενάγηση των πελατών στους χώρους σας, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια !
Δώστε στους πελάτες σας μια εκπληκτική εμπειρία να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας 360 και να ξεναγηθούν στους χώρους σας.

Το Pi Square και η εξειδικευμένη ομάδα του, δίνουν την δυνατότητα στην επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί έναντι των ανταγωνιστών.
Η 360 εικονική περιήγηση (360 virtual tour), είναι μια εκπληκτική εμπειρία, η οποία θα αυξήσει την επισκεψιμότητα, την αποδοτικότητα, το brand awareness, αλλα και τις πωλήσεις της επιχειρήσής σας.

Οι φωτογραφίες 360 ή εικονονική περιήγηση 360 στους χώρους της επιχείρησης (360 Virtual Tour) είναι απόλυτα συμβατές με τα διεθνή πρότυπα της Google. Αυξήστε τη παρουσία σας στην Google με την υπηρεσία 360 Virtual Tour και την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας Street View.

Η ομάδα της Pi Square χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας , όπως: High End DSLR μηχανές για δημιουργία Panoramas σε πολύ υψηλή ανάλυση, εξειδικευμένο εξοπλισμό για φωτογράφιση 360 όπως Fisheye Lenses, Panoheads κτλ.

Η καταρτισμένη ομάδα μας προσφέρει: Φωτογράφιση χώρων 360 (360 Photography), εικονονική περιήγηση στους χώρους της επιχείρησής σας (360 Virtual Tour), δημιουργία πανοράματος 360, 360 Video κτλ.

Η δημιουργία εικονικής περιήγησης 360, είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο προβολής της επιχείρησής σας, το οποίο είναι φιλικό σε όλα τα μέσα όπως Desktop, SmartPhones, Tablets.

Η φωτογράφιση 360 θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες της Google άμεσα μέσω της υπηρεσίας Google Street View, ενώ επιτυγχάνεται και άμεση σύνδεση του Virtual Tour με την υπηρεσία Google my Business.

Τα Social Media αγαπάνε το 360 Virtual Tour. H επισκεψιμοτητα στη σελίδα και social media σας, θα αυξηθούν δραστικά. Υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτογραφιών, βίντεο, πληροφοριών σε σημεία ενδιαφέροντος καθώς και η ενσωμάτωση του Virtual Tour στο Website σας.

Δημιουργούμε φιλικά και λειτουργικά 360 Virtual Tours

Δώστε στην επιχείρηση σας ζωή. Ιδανικό για ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σχολές χορού, εστιατόρια, μπάρ, χώρους εκδηλώσεων

Δημιουργούμε αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες σας

Η ξενάγηση των επισκεπτών στους χώρους της επιχείρησής σας είναι εύκολος, γρήγορος και ευχάριστος. Οι επισκέπτες κατανοούν πολύ γρήγορα ενώ μπορείτε και να τους μεταφέρετε και συμπληρωματικές υπηρεσίες με χρήση φωτογραφιών, πληροφοριών κ.α. για σημεία ενδιαφέροντος.

Το μοιραζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο

Η 360 φωτογράφηση θα εμφανιστεί στις αναζητήσεις της Google, στους χαρτες της Google, καθώς και στα δικά σας Social Media και ιστοσελίδες. Δημιουργούμε υψηλής ανάλυσης 360 Virtual Tours, με χρήση σύγχρονου φωτογραφικού εξοπλισμού.

Αποκτήστε ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Επενδύστε στην πρωτοπορία και τη καινοτομία. Προσθέστε ένα μοναδικό εργαλείο στην στρατηγική προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Ξαφνιάστε τους ανταγωνιστές σας. Αυξήστε άμεσα την επισκεψιμότητα και τα conversions στο Website σας καθώς και το traffic στα social media σας. 

Μιλήστε μας για το Project σας

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Our case studies

See all projects